Sunday, September 13, 2009

HERBA TUJU ANGIN

HERBA TUJU ANGIN


Ramuan utama produk "Herba Tuju Angin" ialah dari pokok Teja Lawang (Cinnamomum iners) yang mengandungi minyak meruap (minyak asiri). Herba Teja Lawang tergolong dalam herba bersifat 'karminatif'; iaitu penolak angin.


Herba lain yang digunakan dalam ramuan "Herba Tuju Angin" adalah akar Mengkudu Hutan (Morinda elliptica) yang baik untuk melawaskan pembuangan air besar (laxatif), Halban (Vitex pubescens) yang sifatnya sebagai antioksidan dan Cemamar (Micromelum pubescens) yang berfungsi sebagai 'kardiotonik'; iaitu menguatkan jantung.

Sinergi dari herba-herba tersebut menghasilkan ubat mujarab yang sangat berguna bagi kesihatan tubuh serta penyembuhan berbagai penyakit.KEGUNAAN

1-Mengatasi masalah angin dalam badan seperti angin segah, angin darah dan angin sendi.

2-Memudahkan lawas buang air besar.

3-Menguatkan jantung

4-Melambatkan proses kerosakan sel tubuh (Awet Muda)Untuk lebih berkesan; disyorkan supaya kapsul daripada gelatin yang halal itu dibuka, dan masukkan serbuk ramuan "Herba Tuju Angin" itu ke dalam cawan; dibancuh dengan air panas (bukan mendidih), selepas 7 minit minum ramuan tersebut berserta basmalah dan selawat. INSYALLAH MUJARAB.Harga sebotol cuma RM20.00 dan mengandungi 75 kapsul.

Beli 1 dozen atau lebih untuk melayakkan ANDA menjadi AGEN secara percuma. Hubungi KAMI SEGERA d 013-3713500

PERUBATAN J.A.W.I.


JaNgAn BiArKaN aNgIn DaLaM BaDaN jAdI aNgIn PutinG BeliONg

No comments:

Post a Comment

RUMAH BEKAM D' IEMAN

RUMAH BEKAM D' IEMAN
Pusat Latihan Herbalis & Rawatan Holistik (Kerohanian) Yang Unggul Di Dunia

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails